Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

AVANTA FESTİVALİ SUNUCUSU ELLES AFŞİN’DE

Afşin’de düzenlenen Lavanta Festivali’nin sunuculuğunu yapan Wilma Elles bu festivalde konuşmalarıyla ve hareketleriyle Afşinliler kendini, kendi de Afşinlilerin misafirperverliğini çok beğenmişti.

Festivalden sonra da Afşin’de edindiği dostları ile sık sık görüşen Elles, Kahramanmaraş Merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki depremde büyük zarar gören ilçelerden biri olan Afşin’e gelerek dostlarını ziyaret etti, çocuklarla bir araya gelerek onlara bir nebze de olsa moral verdi.

Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Afşin İlçe Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ”Lavanta Festivalimizin sunucusu Wilma Elles, Dernek Başkanı  Dilek Çakır Paydaşoğlu, şair ve halk ozanı Abdurrahman Delen Afşin’imize gelerek depremzede çocuklarımız ile bir araya geldi. Buluşmanın ardından bizleri de ziyarette bulunan  Elles,  Paydaşoğlu ve Delen’e nazik ziyaretler için çok teşekkür ederim” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol