banner1483

Şimdiye kadar siyasiler, işadamları, bürokratlar, sivil toplum kuruluş kanaat önderleri, spor camiasından önemli isimler iç in yazılar yazdık. Zaman zaman köşe yazarlarım için de düşüncelerimi satırlara döktüğüm olmuştur.

Olacak tabi. Bize yazan, düşünce ve duygularını kamuoyu ile okurları ile p paylaşan, gündem belirleyen yazarlarımız için de köşe yazısı yazmak bizim içini onurdur, büyük keyiftir.

Sayın Filiz Avcı Dişçeken de bunlardan biri…

*

Köşe yazarları, karanlığa ışık saçan aydınlıklardır.

Yol gösterirler, gündem belirlerken de, kamuoyunu, okurlarını bilgilendirir, daha temiz, daha net bilgilerle okurlarını yönlendirir, onların doğruları  düşünmelerine rehberlik ederler.

Her gün 3 ulusal gazete alıp okuyan, köşe yazılarını kaçırmayan birisi olarak, meslektaşım diyebileceğim eğitimci kardeşim Filiz Avcı Dişçeken’in yazılarını da keyifle okur, onun bilgi ve tecrübelerinden yararlanırım.

Doğru bilgiye ulaşmak adına…

*

Filiz hanım bir eğitimci.

Sadece öğrencilerine, öğrencilerin velilerine değil, topluma güneş gibi aydınlık yüzünü sunan kaliteli bir yazar olan Filiz Hanım, eğitimi kadar şahsiyeti ile de eğitim camiasının sevilen, sayılan bir ismi.

Bu da beni daha fazla gururlandırıyor.

Geçenlerde, milli eğitim camiasından arkadaşlarla görüştüm, il müdürü sevgili Yusuf Kahraman da vardı. Ona da söyledim, sitayişle bahsettim. Eğitimin başındaki kişi olan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman da mutlu ve memnun oldu.

Milli eğitim camiasının aydınlık yüzü yazarımıza başarılar diliyorum.

*

Aslında Filiz Hanım yetenekli, o kadar da aktif bir eğitimci.

Bir kere, KADEM yönetiminde senelerdir. Sosyoloji yüksek lisans sahibi. 125. Yıl Özel Eğitim Meslek Okulunda Müdür Yardımcısı ve çevresinde, camiada çok sevilen bir arkadaşımız.

25 yılını vermiş bu camiaya, tam bir eğitim gönüllüsü. Diğer adıyla eğitime adanan bir ömür…

2020-2021 eğitim öğretim yılında, ‘yılın öğretmeni’ seçilmişti. Yetmedi, Nisan 2022’de ‘Üstün başarı belgesi’ almayı başardı.

Marifet iltifata  tabi derler ya, Filiz Hanım bu kategoriye giriyor işte. Örnek alınacak, rol model bir eğitimci.

Yürekten kutluyorum sevgili yazarımızı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol