banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANAN GENÇLERE ÖZEL KURS

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, öğrencilere verdikleri önemi hatırlattı. Özellikle deprem sonrası öğrencilerin eğitim konusunda telafiye ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Okay, bunun için de Dulkadiroğlu Gençlik Merkezlerinin hizmette olduğunu söyledi.
Başkan Okay, değerlendirmesinde şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim anlamında geride kalmamaları, hayatlarını şekillendirecekleri üniversite sınavlarına daha iyi hazırlanmaları adına çeşitli kurslar organize ettik. Bu kurslarımızla ilgili eğitimlerimiz bugün itibariyle başladı.

Gençlerimiz üniversite sınavına bu kurslarımızda en verimli şekilde hazırlanacaklar. Onların daha iyi eğitim almaları adına da gençlik merkezlerimiz üzerine düşeni yapıyor ve yapmaya devam edecek.

Bunun dışında gençlik merkezlerimizde çeşitli kurs ve organizasyonlarda düzenlemeye devam edeceğiz. Gençlerimiz bu kurs ve etkinlikle ilgili bilgileri sosyal medya hesaplarımızdan ve web sitemizden takip edebilirler.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol