Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

SANKOLU ÖĞRENCİLER “INGENIOUS” PROJESİNDE
 European School-Net tarafından organize edilen bu üç yıllık süreli Avrupa Birliği projesinde öğrenciler, belirlenen konu başlıklarında araştırma yapıp ilgili konunun uzmanlarıyla paylaşımda bulunma ayrıcalığına sahip oldu. 

“İnşaat materyallerinde kullanılan kimyasalların günümüz ve yarının dünyasındaki rolü” konulu on-line chat etkinliğine katılan öğrencilerin sorularına yanıt veren uzmanlar, kimyasal yeniliklerin inşaat sektöründe kullanılmasının ısı ve soğutma yalıtımı ve enerjinin boşuna harcanmaması için önemli katkılar sağladığını belirtti. 
Kimyasal bu gibi yeniliklerin önemli olduğunu ifade eden uzmanlar, özellikle gelecek nesiller düşünüldüğünde ısınma ve soğutma sistemlerinin yenilenebilir enerji kaynaklarından oluşturulması, enerjiyi yakalamak ve depolamak gibi çevre dostu teknoloji faktörlerini de öncelik olarak görmek gereğinin altını çizdi.   
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, “öğrencilerimiz bu projede bilimsel konuları farklı yönleriyle araştırıp tartışabilmekte proje kapsamındaki diğer ülkelerdeki yaşıtlarıyla Türkiye sınırları dışında dünya meselelerine de duyarlı bir tavır sergileyebilmektedirler” dedi. 
Köylüoğlu, ayrıca, İngilizce gerçekleştirilen görüşmelerde farklı kültürlerden öğrenci ve uzmanların ortak bir bilimsel platformda buluşmalarının önemli olduğunu kaydetti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol