banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

REKTÖR CAN, 4 MADALYA İLE DÖNEN KSÜ WUSHU KUNGFU TAKIMINI KABUL ETTİ
 Şampiyonaya Antrenör Ahmet Gözükara nezaretinde katılan KSÜ Wushu Kungfu Takımı, 4 sporcu ile katıldığı turnuvadan 4 madalya ile döndü. Ayrıca takım halinde üniversitemizi Türkiye üçüncüsü yaparak büyük bir başarıya imza atan Wushu Kungfu Takımında Arif Bozkurt 90 kilogram Türkiye şampiyonu, Kübra Kahya 48 kilogram Türkiye ikincisi, Muhammet Sefa Özkan 70 kilogram Türkiye üçüncüsü ve Rümeysa Yılan 60 kilogram Türkiye üçüncüsü oldu.

Derece alan sporcular ve Antrenör Gözükara’yı makamında kabul eden Rektör Can takım üyelerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Takım üyelerine başarılarından dolayı teşekkür belgesi takdim eden ve spora verilen desteklerin bundan sonraki yarışmalarda da artarak devam edeceğini belirten Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “KSÜ yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bütün konulara öğrenci odaklı bakış açısıyla yaklaşıyoruz.  Öğrencilerimizin eğitim gördükleri bölüm ve programlardan donanımlı bireyler olarak yetişmesi için gerekli düzenlemeleri yaparken diğer yandan kültür, sanat ve spor alanlarında da kendilerini göstermeleri için üniversitemizin bütün imkânlarını seferber ediyoruz. Verilen destekler ve öğrencilerimizin azim ve gayretlerinin sonucunda bu başarıların elde edilmesi bizleri gururlandırıyor.” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol