Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO OKULLARI ''FELSEFE OLİMPİYATLARI''NA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
 Lise öğrencilerine yönelik düzenlenen olimpiyatlarda, öğrencilerden farklı filozoflardan seçilmiş üç alıntıdan biri üzerine deneme yazmaları istenildi. Ankara, Antalya, Batman, Bursa, Çanakkale, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Samsun, Mersin, Denizli ve Hatay olmak üzere on iki merkezde yapılan olimpiyat 4 saat sürdü. 

Her liseden bir öğrencinin, sınav merkezi okullarının ise iki öğrenciyle katılabildiği olimpiyat sınavında, Özel Sanko Okulları’ndan Enes Karacan ve Server Buse Mogulkoç yer aldı. 
Gaziantep bölgesinde 30 öğrencinin yer aldığı sınav sonucunda ilk 10 dereceye giren öğrenciler, Uluslararası Felsefe Olimpiyatları seçmelerine katılmaya hak kazanacaklar. 
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Murat Köylüoğlu, Türkiye Felsefe Kurumu’nun yürüttüğü olimpiyatlarda 9. kez ev sahibi ve katılımcı okul olarak yer aldıklarını hatırlatarak, ''Yaratıcı ve özgün düşünebilmenin en önemli araçlarından biri olan felsefe, araştırmaya, sorgulayarak öğrenmeye ışık tutmaktadır'' dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol