Öne Çıkanlar İLK SÜRPRİZ FIRAT GÖRGELDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞKUR FARKI GÖNLÜMÜZ SİZİNLE! GAZETECİLER DE ADAY ADAYI OLDULAR! GÜRZ

Bu haber kez okundu.

ÖZEL SANKO KOLEJİ’NİN YGS BAŞARISI
 Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı’na giren 1.805.125 adayın üniversiteli olmak için ter döktüğü YGS’de Özel Sanko Koleji, 12. sınıfta eğitimini sürdüren 47 öğrenci ilk adım ı başarıyla geçti. ÖSYM verilerine göre Özel Sanko Koleji, ilk 1.000 içerisinde 2, ilk 2.000’de 4, ilk 3.000’de 7, ilk 5.000’de 12 ve ilk 7.500 içerisinde 15 derece aldı. 

Özel Sanko Liseleri Müdürü Savaş Bektaşoğlu, üniversiteye giriş maratonuna programlı ve kararlı bir şekilde hazırlanan öğrencilerinin ikinci aşama sınavı olan LYS’ye hazırlıklar ının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. 
Kolejde uyguladıkları ‘’Hayata Hazırlama Projesi’’ çalışmaları, ‘’Kişisel Gelişim’’ ve ‘’Bireysel Öğrenci Yetiştirme’’ programları gibi fark yaratan programlarla geleceğe daha güvenle bakan, ne istediğini bilen, tercihlerinin bilincinde olan gençler yetiştirdiklerinin altını çizen Bektaşoğlu, Sanko Eğitim Programı kapsamında yürüttükleri çalışmaların öğrencilerini Üniversite yaşamlarında da bir adım ileriye taşıyacağını kaydetti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1551

banner1552