Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ÖRNEK VE GÖZDE OKUL; KÜRTÜL İLK-ORTA OKULU
 Okula gitmemize vesile olan eğitim ve spor camiasının renkli ismi Mustafa Dağlı ile bizi karşılayan sıcak ve samimi ilgi, 2015 yılından beri Okul Müdürlüğü görevini yürüten Tuncay Kılınç ve yardımcıları Zafer Çakır ile Ümit Gögher’in okula, öğrencilere verdiği değeri, artıyı görünce, ‘işte öğretmenlerden beklenen hizmet bu!’ dedik içimizden.

Okulda toplam kızlı-erkekli 434 öğrenci var.

30 öğretmen taşımalı eğitime katkı sağlamaya çalışırken, eğitim kadar spora olan ilgisi ile de tanıştığımız Okul Müdürü Tuncay Kılınç, hentbol. Futbol, masa tenisi antrenörlüğü kadar, Federasyonun da temsilcisi. Tam bir spor adamı yani. 2011’den beri hentbol il temsilcisi. Şimdi yardımcıları ve öğretmenleri ile el ele vermişler, eğitimin kalitesi için çaba sarf ediyorlar.

ZORUNLU HİZMET BÖLGESİ, AMA ÇOK GÖZDE BİR OKUL.

Okula yaklaşık 15 mahalleden öğrenci geliyor.  Okul girişinde servis araçları dizi dizi. Yemekhanesi bile var ve yemekler ücretsiz. Zorunlu hizmet bölgesi olunca, hele hele de bölgede, eğitim camiasında gözde bir eğitim yuvası olunca, sınıflar da arzu edildiği üzere 20kişilik olunca, bu okulda görev yapmak bir farkındalık yaratıyor.

Öğretmen eksikliği de yok. Her şey mükemmel ve noksansız olunca, başta Okul Müdürü Kılınç ve yardımcıları ile öğretmenler, kendilerine emanet edilen öğrenciler için özveriyle çalışıyorlar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol