banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KİÜ REKTÖR YARDIMCILIKLARINA ATAMA

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, KİÜ Rektör Yardımcılıklarına Prof. Dr. Burcu Erşahan ve Prof. Dr. Hatice Seçil Fettahlıoğlu’nu atadılar.

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunun 40/b maddesine istinaden, KİÜ’de görevlendirilen ve Rektör Yardımcılıklarına atanan, Prof. Dr. Erşahan ve Prof. Dr. Fettahlıoğlu 24 Ocak 2023 tarihi itibariyle göreve başladı.

KİÜ Rektörü Prof. Dr. Bakan, atamaların üniversite için hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Birlikte görev yapacağımız çalışma arkadaşlarımızı belirledik ve atamalarını gerçekleştirdik. Gerek Sayın Erşahan gerekse de Sayın Fettahlıoğlu, başarılı akademik geçmişlerinin yanı sıra yönetim, planlama ve organizasyon anlamında uzman kişiler. Birlikte verimli bir çalışma dönemi geçireceğimize, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’ni çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol