banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

İSTİKLAL ÜNİVERSİTESİNDE DEPREM SONRASI İLK TOPLANTI

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Burcu Erşahan ve Prof. Dr. Seçil Fettahlıoğlu ile Genel Sekreter Vekili Cemil Toktay, fakülte dekanları ve yüksekokul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda gündemde bulunan maddeler görüşülerek, karara bağlandı.

Toplantıda konuşan Rektör Bakan, 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketi sonrasında ilk kez yüz yüze bir senato toplantısında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türkiye’nin ve Türk milletinin bir daha böylesi afetlerle karşılaşmaması temennisinde bulunan Prof. Dr. Bakan, şunları kaydetti: “Hepinize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Depremde kaybettiğimiz hocalarımıza, çalışanlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ümit ediyorum ki, ülkemiz ve milletimiz bir daha böylesi afetlerle karşılaşmaz. Maalesef bu afet dolayısıyla, yapmak istediğimiz birçok çalışmayı hayata geçiremedik.

Ancak bundan sonraki süreçte çok daha fazla gayret ederek, elbirliği ile üniversitemizi çok daha iyi noktalara taşıyacağız. Üniversitemizle ilgili olumlu adımları halkımızla paylaşacağız. Bir kez daha katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Gündemde bulunan maddelerin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda, kurulması planlanan fakülte, meslek yüksekokulu ve bölümlere ilişkin istişarelerde bulunuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol