banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

HAVELSAN’DAN KSÜ’YE ZİYARET

Rektörlük makamında gerçekleştirilen görüşmede KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, önemli işlere imza atan HAVELSAN’ın, özellikle savunma sanayi ve yazılım sektöründeki çalışmalarıyla ülkemizin gurur kaynağı olduğunu, KSÜ olarak sahip olduğumuz bilimsel ve akademik birikimin her zaman ülkemizin gelişimine katkıda bulunan kuruluşlara açık olduğunu ifade etti.

Ziyaret kapsamında HAVELSAN tarafından KSÜ’de kurulacak olan inovasyon merkezi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca HAVELSAN heyeti, TEKNOFEST elektrikli araç yarışmalarında Üniversitemizi temsil eden ve yarışmada ödül alan ekibi tebrik ederek geliştirilen elektrikli araç hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar’a teşekkürlerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol