Sayın Cumhurbaşkanımıza ait olduğu ileri sürülen 13 uçağın etrafında fırtınalar kopuyor, tartışmalar her geçen gün tırmanışa geçiyor ve liderler arasındaki söz düellosu kırıcı olmaya başlayınca, devreye girmeye mecbur hissettim kendimi.

Muhalefet lideri de diyor ki, ”Biz iktidara gelirsek, bunun 11’ini satarız, vatandaşa harcarız!”

İtibardan tasarruf olmaz tartışması gündemini korurken, benim özel uçağımın olup olmadığını bilen-bilmeyen hemşehrilerime; ‘benim uçağıma dokunmayın!’ diyorum.

*

Olanın kötüsü olmaz, bende olursa, size de faydası olur. Tutun ki acil bir işiniz çıktı, şehir dışına çıkmanız gerekebilir, Allah muhafaza bir hastanız, bir cenazeniz oldu, arabanız da yok, otobüse bindim, gittim, vardım diyene kadar iş işten geçebilir. Malum, gününüzde insanlar zaman fukarası.

Gelirsiniz, ya da telefon açarsınız, uçağım emrinizde!

Mesela, geçtiğimiz haftalarda, AK Partinin etkin ismi sayın Mehmet Özhaseki gelmişti şehrimize. Programı uzadı, tarifeli uçakla gidecekti, lakin ziyaret edilecek yerlerin sayısı fazla olunca, süre de uzayınca, saygın işadamı sayın Hanefi Öksüz’ün uçağı ile gitmek zorunda kaldı.

Allah razı olsun!

*

Her ne kadar muhalif kanat, “Senin etin ne budun ne, uçak sahibi olmak, uçağa binmek kim!” diye düşünse, yorumlasa da, onlara sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği cevabı iletmek isterim; “İtibardan tasarruf olmaz!”

Sonra, sayın Cumhurbaşkanı, uçakların kendisine ait olduğunu iddia etmedi ki. Devletin malı. Giderken cebine koyup götürecek hali yok. Yine devlet erkanı kullanacak, yine yurtdışından gelen konuklar binecekler!

Ben de…

Belli bir yaşa geldik, şunun şurasında daha ne kadar yaşarız Rabbim bilir de, özel uçağım size feda olsun sevgili dostlar!

Binin, havalara girin, havanızı atın!

Benim gibi…

*

NOT: yukarıda okuduğunuz satırlar tabi ki birer espriden ibaret. Hayal işte. Bakarsın olur. Diyecektim, sayın Hanefi Öksüz’den sonra bir işadamımız dahi özel uçak sahibi oldu. 8 kişilik. Kim olduğunu önümüzdeki hafta yazarım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol