Seçimlere sayılı günler kala, ki bu klasik bir tabir, bir aydan daha az bir zaman kala, Büyükşehir ve bazı ilçeler dahil, sitemize haber akışı bıçak gibi kesilmiş, ben de bunu köşeme taşımıştım.

Şu sıralara sadece Dulkadiroğlu belediyesinden geliyor. O haberlerinde içi de boş altı da, üstü de.

Sırf haber olsun diye gönderilen haberleri de insanların okuduğunu zannetmiyorum.

Başkan Necati Okay’ın haberi bile yok gönderilen haberlerden ve kaldı ki o haberleri Başkan Necati Okay’ın da okuduğunu zannetmiyorum. Gençlik merkezleri olmasa, ya oradan da bir şeyin geleceği yoktu. Gençlik merkezleri kurtardı arkadaşları.

Çocuklar görevini yapıyorlar der çıkar işin içinden.

*

Hatırlayın, önceleri, ki başkan adayları belli olmadan büyükşehir dahil ilçelerden haber akışı olurdu. İlçeler dediysem Andırın, Çağlayancerit, Andırın, Ekinözü zaten yok hükmündeydi. İlçede nelerin olup bittiğinden haberi olmazdı merkezdekilerin.

Ara ara Elbistan’dan, Göksun ve Afşin’den gelirdi, mevcut başkanlar da aday gösterilmeyince, ne habere kaldı, ne bilgi akışı.

Büyükşehir hararetliydi, hevesliydi, her gün birden fazla haber gelirdi sitelere, gazetelere.

Başkan sayın Hayrettin Güngör aday gösterilmeyince, büyükşehirden gelen haberler de bıçak gibi kesiliverdi. ‘Yeter, buraya kadar!’ denildi herhalde.

Hepsi bir tarafa da, basın servisindeki arkadaşlar haber yapmayı unutacaklar bu gidişle!

*

Hele Onikişubat Belediyesi. En kaliteli, en içi dolu ve okunabirliliği olan haberler bu ilçemizden, basın servisinden gelirken, Başkan Hanifi Mahçiçek aday gösterilmeyince, o da ‘Benden sonra tufan!’ demiş olmalı ki, Onikişubat’tan da kesiliverdi. Diyorum ki, madem Necati Okay kaldı, Mahçiçek başkanımızla devam edilmeliydi. Diğer belediye başkanlarıyla da…

EXPO’dan her gün gelen haberleri gazeteler siteler servis etmekten usanırken, şimdi oradan da ses seda gelmez oldu.

Neyse, siz az da olsa gelen haberlerle idare edin!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol