Her ne kadar gazetemizin genel yayın yönetmeni isem de, neticede bir yerde çalışıyorum, etliye ve sütlüye karışmam doğru değil.

Belediye çalışanıyım. Yazacağım bir kelime, bir cümle, kurumuma zarar verebilir ve bundan ben yarar görmem.

Sonra…

Birilerini acımasızca eleştirmek gibi niyetim, hevesim de olmadı. Kaldı ki böyle bir şey için de erken. Daha cim karnında bir nokta… Zaman tanınmalı,  fırsat verilmeli. Neticede şehrimizin insanları hepsi de…

 

4 yıldır belediyede çalışıyorum. Büyükşehir lezzetini tatmadan bırakıp giden eski başkanımız Mustafa Poyraz başkanımıza teşekkür ederken, nöbeti devralan, genç yetenek sayın Fatih Mehmet Erkoç’a hoş geldin diyor, başarılar diliyorum.

 

Ve…

Her ne kadar Dulkadiroğlu sınırları içinde oturmasam da, 30 Mart mahalli seçimlerinden muzaffer ayrılan ve belediye başkanı olan sayın Necati Okay’a da aynı dileklerimi iletiyorum.

 

Sonra…

Hürriyet Mahallesi sakini olarak, başkanım olan, Onikişubat Belediye Başkanı seçilen sayın Hanefi Mahçiçek’e de gönülden, içten bir hayırlı olsun dileğimi belirtiyor, başarılar diliyorum.

 

Mazbatalar alındı, şimdi hizmet zamanı. Parti ve sınıf farkı gözetmeksizin her üç başkanımızın da özveriyle bu kente hizmet edeceğine inanıyorum.

Hayırlısı neyse o olsun! 

 

İlçe belediye başkanları içinde tanıdığım tek insan Osman Okumuş. Çalışmalarını ve hizmetlerini bilen, takdir eden birisi olarak, Türkoğlu ilçe belediye başkanı olduğunda, doğrusu sevincimden havalara uçtum desem yeri.

Kendisini kutluyorum.

Başarılı olacaktır, çünkü genç, çünkü idealist, çünkü hizmet etmeyi biliyor.

Yolu açık olsun!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol