Her ne kadar kazanan Kahramanmaraş ve Baro olsun dediysek de, neticede iktidar kanadı kazanırken, tanıdığım, AK Partide milletvekili aday adayı olmuş isimler bile Av. Sinan Ölker’e oy verir, onun safında yer alırlarken, aradaki 45 oyluk fark, kazanan Başkan Muhammed Burak Gül’ü fazla sevindirmesin.

Aslında bu bir işaret fişeği, aslında bu bir ikaz, aslında bu bir ‘kendine gel’ uyarısı…

*

Sizi bilmem ama bana göre asıl kazanan, seçimin asıl galibi Sinan Ölker oldu. Fark 45 değil de, 100’ün üzerinde olsaydı, bu başarıyı Gül’ün hanesine yazardım. 

*

Hatice’ye değil, neticeye bakacak olursak, katılım beklenenin üzerinde olmuş, seçim bitmiş, nihayetinde mevcut başkan Muhamnmed Burak Gül güven tazelemiş ve 469 oy almış meslektaşlarından, rakibi, bize göre seçimin asıl galibi Sinan Ölker 424’te kalmış.

Dedim ya, Hatice değil, netice önemli olan.

*

İşin esprisi bir yana, Muğla’da yapılan Baro başkanlık seçiminde, suç örgüt lideri Sedat Peker’e 7 oy çıkmıştı, acaba Kahramanmaraş Baro seçiminde de Peker’e oy veren avukat oldu mu?

Merak işte!

Her neyse, başarı başarı, galibiyet galibiyettir. Yerini, konumunu ve koltuğunu koruyan, güven tazeleyen, ikinci dönem için mührünü vuran Başkan Gül’ü tebrik ediyor, yönetimine başarılar diliyorum.

Memleketimize, Adliye ve avukatlar camiasına hayırlı olsun!

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol