AK Parti Milletvekili Ahmet Özdemir, Kızılay gönüllüsü olarak Türk Kızılay’ı Dulkadiroğlu Şube Başkanlığı ile birlikte Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi dağıtması olay oldu neredeyse…

Haberi siteye, sosyal medyaya ve tivıtır’a bırakınca, rastladıklarım AK Partinin yereldeki siyasi hafızası diye nitelendirdiğim sayın Ahmet Özdemir’in eline ramazan kolisi alıp ihtiyaç sahiplerine dağıtmasını siyasi şov olarak değerlendirenler, haberi girdiğim için beni kınama yarışına girdiler.

Olsun, yüz kere yine yaparım, yüz kere yine yazarım, bundan da büyük onur duyarım.

*

Peki ne yapmış Milletvekili sayın Ahmet Özdemir! Hadi içimde kalmasın, son söyleyeceğimi peşin yazayım da maraza çıkmasın, bir kere, Özdemir’in öyle takıntıları yok.

Millete tepeden bakmak gibi bir huy sahibi değil.

Herkesin rahatça ulaşabileceği, görüşebileceği bir siyasetçi. İster şahsım memleketinde, ister Ankara’da, yani Türkiye Büyük Millet Meclisinde.

Çat kapı gir içeri.

Gariban demez, işsiz demez, ihtiyaç sahibi demez, kimsenin etiketini, partisini, memleketini, AK Partiye oy verip vermediğini sormadan, herkesi dinler, esnafla oturur sohbet eder, çaylarını içer, yapabileceği bir şey varsa, elini taşın altına koyar!

Kibri, kuruntusu, havalara girme itiyadı bulamazsınız onda.

Evet, sorunun cevabını vereyim, ne yapmış Ahmet Özdemir!

Dulkadiroğlu İlçesi’nde bulunan ihtiyaç sahibi aileleri belirleyerek çeşitli yardımlarda bulunan Türk Kızılay’ı Dulkadiroğlu Şube Başkanlığı Ramazan ayı dolayısıyla ailelere gıda kolileri dağıtırken, koli dağıtımına gönüllü olarak AK Parti Milletvekili Av. Ahmet Özdemir de destek vermiş. Kızılay ekibiyle beraber ilçedeki ihtiyaç sahiplerinin evlerini tek tek dolaşarak hazırlanan yardım kolilerini dağıtan Özdemir, yardımlaşmanın önemine dikkat çekmiş.

Ne deseydi, ne yapsaydı ya!

Ramazan işte. Dayanışma, yardımlaşma ve hayırda buluşma ayı. Gelen destek talebini geri mi çevirseydi, “Ne oluyor yahu, ben koskoca milletvekiliyim, elime ramazan kolisini alıp, kapı kapı yardım mı dağıtacağım, beni bozar bu işler, kariyerime helal getirir, ben yokum!” mu deseydi.

Unutmayın, asil azmaz, bal kokmaz!

*

Bakın daha ne demiş; “Bugün, Kızılay gönüllüsü olarak Dulkadiroğlu İlçemizde ziyaretler yapıyoruz. Ramazanın yardımlaşma iklimini ifa eden Kızılay gönüllüsü kardeşlerimize çok teşekkür ederiz”

Helal olsun!

Öte yandan Türk Kızılay’ı Dulkadiroğlu Şube Başkanı Gürcan Gürbüz ise Milletvekili Özdemir’e teşekkür ederek, ilçede bulunan tüm ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmayı hedeflediklerini söylemiş.

Buradan hem milletvekilim sayın Özdemir’e, hem de Şube Başkanı sevgili Gürcan Gürbüz’e sevgilerimi, tebriklerimi gönderiyorum.

Ne demiş büyüklerimiz, el öpmekle ağız pis olmaz!

Gurur, kibir ancak ahmaklara yakışır!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol