SİYASETİMİZ, GENEL DEĞİL, YEREL OLACAK

SİYASET

MHP İl Başkanlığı seçiminde ipi göğüsleyen, zaferi kazanan Ömer Özkan, mazbatasını aldı, partideki açıklamasında birlik-beraberlik sözü verdi. Açıklamasında mal varlığını da açıklayan Özkan, iddialı konuştu: “Politikadan zenginleşmeyeceğiz!”

 2 oy farkla da olsa il başkanlık seçimini kazanan, koltuğa oturan MHP İl Başkanı Ömer Özkan, kurbanlar kesilerek yaptığı açıklamasında, destek ve teveccühlerini kendisinden yana kullanan delegelere teşekkür etti, “Emaneti başımızın üzerinde taşıyacağız” dedi ve söz verdi.

Şahsı ve arkadaşları ile bayrağı lekeleyemeyeceğini, yere düşürmeyeceğini, onu layık olduğu burçlara taşımak için gecesini gündüzüne katacağını belirten Başkan Ömer Özkan, bulunduğu mevki ve makamı şahsi ikbali için kullanmayacaklarının altını çizerek, “Şeffaf ve denetlenebilir olacağız. Ayrımız-gayrımız olmayacak. Hesap sormayacağız, hesap vereceğiz” diye konuştu.

Başkan seçildikten sonra ilk basın toplantısında, Başkan Ömer Özkan’ı yalnız bırakmayanlar arasında Onikişubatt ilçe başkanı Mehmet Şeker, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer de vardı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.