İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ANDIRIN’DA

SİYASET

İyi Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Andırın’da büyük bir ilgiyle karşılandı. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci dönem Milletvekilliği seçimleri için sahaya inen İyi Parti Milletvekili adayları Andırın’lı vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

İyi Parti  İl Başkanı Süleyman Tekerek, Seçim Koordinasyon Başkanı, Fatih Sultan, Mehmet Han Öksüz, İYİ Parti  28. Dönem Milletvekili Adaylarıı Av. Ahmet Çabukel, Av. Neslihan Koca Nergiz,  Prof. Dr. Ziya Dumlupınar,  Burak Sert,  Şeyma Aytemiz Arslantürk, İrfan Mert Yıkan,  Serdal Kurtoğlu ve Ayla Çiftçi Andırın İlçe Teşkilatına ziyaret   gerçekleştirdiler.

6 Şubatta Kahramanmaraş ve Hatay Merkezli yaşanan büyük depremlerden sonra   İyi Parti’nin Yaptıkları çalışmalar değerlendirilirken, bundan sonra neler yapılabilir hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İyi Parti Milletvekili adaylarının  selamlama konuşması yaptığı ziyarette Andırın, Kahramanmaraş ve İlçelerinde bundan sonra yapılacak çalışmalar tarım, ziraat, siyasi ve ekonomik gelişmeler hakkında görüş bildirdiler.

İyi Parti teşkilatları ve İyi Parti milletvekili adayları Andırın’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdiler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.