SUYA ZAM YOK

GÜNCEL

Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdarisi Genel Müdürü Mustafa Altunok, büyükşehir ile birlikte beldelerin kuruma 160 milyon borçlarının devredildiğini, yapılanma ile birlikte bunun ancak 30 milyonunun ödendiğini söyledi ve bir de müjde verdi.

 Büyükşehir ile birlikte, belde belediyelerinden devredilen 160 milyon liralık borç sebebiyle sıkıntı yaşadıklarını, buna rağmen hizmetlerinde aksama olmadığını belirten KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok, su borçlarının tahsilatında gecikme olması nedeniyle göreve geldiği günden bu yana ilk kez su borcu olanların sayaçlarını kapatmaya mecbur kaldıklarını, çünkü kurum olarak kendilerinin de rutin ve müteahhide ödemeleri bulunduğunu ifade etti.


SUYU SATAN MUHTARLARA UYARI

Şehir içi su şebekelerinin eski olması nedeniyle su kaçaklarının da olduğuna dikkat çeken Genel Müdür Altunok, bazı muhtarların bağ-bahçelerindeki suyu sattıklarına ilişkin yasa dışı eylemlerinin de olduğunu belirterek, haksız kazanca meydan vermeyeceklerinin altını çizdi.

Altunok, Haftalık gazete sahipleri ile bir araya geldiğinde, KASKİ yatırımlarından örnekler ve bilgiler verirken de, kurum olarak da kışa hazır olduklarını belirtmeden geçemedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.