SERTPOLAT’IN ENGELLİ İLGİSİ

GÜNCEL

Aileler ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat, Kahramanmaraş Yeniyaşam Engelliler Derneği Başkan ve yönetimini kabul etti.

 Sertpolat’ın makamındaki buluşmada, Dernek Başkanı Abdulhamit Yeniceli ve İl Müdürü arasında, engellilerin sorunlarına ilişkin düşünceler ortaya kondu, neler yapılabilineceğine ilişkin öneriler sunuldu.

Dernek Başkanı Abdulhamit Yeniceli, derneğin yaklaşık bir yıl önce kurulduğundan söz etti, çalışmaları hakkında Sertpolat’a bilgiler verdi, engelliler ve sorunlarına ilişkin izlenecek yol ve tutum tartışıldı.

İl Müdürü Sertpolat, Bakanlığın engellilere sağladığı haklar hakkında bilgi paylaşımından örnekler verdi, izlenecek yollarla ilgili mutabakat sağlandı.

Başkan Yeniceli ise, “İstatistik formu yapılabilir ama yüksek maliye ve ekip çalışması olmalı ve çalışmalar sürüyor. İlimizde yapılacak sosyal aktiviteler ve sosyal çalışmalarla ilgili istişare olarak faaliyet gösterileceğine dahil konular bilgileri müdürümüz ile paylaştık” diye konuştu.  

İstişare ziyaret toplantısına ayrıca Dernek Yönetim Kurulu Üyelerinden; Oğuz Karayazı, Doğan Nurluyol ve Gökhan Bayazıt katıldılar…


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.