KARAGÖL ‘HALKIMIZ BİZE GÜVENİYOR

GÜNCEL

Anadolu Partisi Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı Yaşar Karagöl, Sessiz çoğunluğun sesi olmayı hedeflediklerini belirterek, Kahramanmaraş merkez dahil tüm il ve ilçelerde çalışmaların devam ettiğini, Anadolu Partisi'nin barajı geçmesi halinde Kahramanmaraş'tan 3 milletvekili çıkartmayı hedeflediklerini söyledi. Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Karagöl, "Madalyalı Şehrimiz bizi tanıyın, Kahramanmaraş'ımızı Dünyaya tanıtalım" sloganı ile yola çıktıklarını ifade ederek şu ana kadar halk arasında iyi bir izlenim bıraktıklarını söyledi.

 Anadolu Partisi Kahramanmaraş 1. sıra milletvekili adayı işadamı ve Turizmci Yaşar Karagöl, milletvekili adayları ile birlikte ilçeleri gezdiklerini vatandaşların Anadolu Partisine karşı çok büyük bir sempati duyduğunu belirterek, "esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz, duygu düşüncelerini alıyoruz, vatandaşların genel anlamda mevcut partilerden istediğin alamamış, beklentileri gerçekleşmemiş, halkımız Anadolu Partisini kurtuluş partisi olarak görüyor. Eğer 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde barajı geçersek Kahramanmaraş'tan en az üç milletvekili çıkartacağız" dedi.

Karagöl, "Bu ülkenin vatandaşları çalışanı ve çalışmayanı ayırt etmeli, Biz Anadolu Partisi olarak çalışıyoruz, neler yapmak istediğimiz anlatıyoruz, bunu da vatandaşlarımız görüyor. 7 Haziran seçimlerinden vatandaşlarımız en iyi kararı verecektir" ifadelerini kullandı.

Yeni bir parti olduklarını bu yüzden partimize para gelmediğini belirten Karagöl, bütün milletvekili adaylarımız kendi cebinden para harcayarak seçim çalışmalarını sürdürüyor, diğer adaylar gibi partinin verdiği parayla seçim çalışmalarını sürdürüyoruz. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığını 7 Haziran'da göreceğiz" dedi.

Karagöl ayrıca, "Biz sessiz çoğunluğun sesi olmayı düşünüyoruz. Hırpalanan Cumhuriyet değerlerinin restore edilmesi gerektiğini ve Türkiye'nin doğudan batıya, kuzeyden güneye yeni bir Türkiye partisi yaratmak gerektiğini düşünüyoruz. CHP Trakya'nın ve Ege'nin partisi, MHP Akdeniz'in partisi, HDP sadece Güneydoğunun partisi olarak görülüyor. Türkiye partisi olar sadece AKP'nin olması Türkiye'ye büyük bir haksızlık. Yeni bir Türkiye partisine ihtiyaç var. Anadolu ve Cumhuriyet kardeşliğinin yeniden inşa edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. İddialıyız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.