EN GENÇ ADAY ADAYI, ÖZDEMİR

GÜNCEL

24 Haziran seçim startının verilmesi, hemen akabinde 27. dönem milletvekilliği için başvuruların başlaması ile siyasette heyecan kasırgası esemeye başlarken, bir genç, 1998 doğumlu, Ekinözü ilçesinden, Göksun Meslek Yüksek Okulu Mezunu, Büyükşehir belediyesinde görevli Bekir Özdemir’in de oğlu olan Malik Ejder Özdemir de, AK Partiden başvuranlar arasına katıldı.

 

Gençlerin de siyaset yapabileceğini ve bunu başarabileceğini söyleyen genç yetenek, genç aday adayı Malik Ejder Özdemir, “AK Parti iktidar olduğunda ben 4 yaşındaydım. O günden beri hem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de AK Partiye karşı inanılmaza bir sevgim vardı. O sevgi ben0imle birlikte büyüdü. Gencim, benim de hedeflerim var. Niyetim bu hedeflerimi gerçekleştirmek, şehrime hizmet etmek. Allah devlete-millete zeval vermesin” diye konuştu.

Genç aday adayı, Ekinözü belediye başkanı Nursi Çeleğen’in de yeğeni Özdemir, AK Partiden milletvekilliği için başvuran tüm aday adayı büyüklerine başarı dileklerini göndermeyi de unutmadı ve partisinin seçimden zaferle çıkacağını iddia etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.