Başkan Şeref Özsoy, seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında, "Bugün gerçekleştirdiğimiz seçimli genel kurulda kaybeden yok. Ben ve yönetim kurulu üyelerim güven tazeledik. Bize oy veren ve vermeyen her üyemiz bizim için eşit derecede değerlidir. Hiçbir üyenin birbirinden farkı yoktur," dedi.
"BÜTÜN ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Başkan Özsoy, seçim sonucunda kazananın yalnızca oda üyeleri olduğunu belirterek, "Bize oy veren, vermeyen herkes bizim değerli üyemizdir. Hep birlikte daha güçlü bir Kahramanmaraş için çalışmaya devam edeceğiz," dedi.
Şeref Özsoy, konuşmasının devamında şu temennilerde bulundu: "Bu mübarek gecenin İslam âlemine, tüm inançlara, ülkemize, şehrimize ve esnaf sanatkârımıza hayırlar getirmesini temenni ederim."
Başkan Şeref Özsoy’un bu anlamlı konuşması, oda üyelerinin büyük beğenisini topladı. Yeni yönetim kurulu ile birlikte Kahramanmaraş’taki esnaf ve sanatkârların haklarını savunmaya devam edeceklerini belirten Özsoy, "Hedefimiz, tüm üyelerimize hizmet etmek ve Kahramanmaraş esnafını daha güçlü kılmaktır" dedi.