banner1482

O’nu en iyi bendenizin anlayacağını, anlatacağına eminim. Aslında bir insanın, uzun zamandır tanıdığı, tuz ekmek haline geldiği, sekizle dokuz gibi dostluk sürdürdüğü günümüzde, bunun çok da kolay olacağını sanmıyorum.

Zaten ne söylesem, ne yazsam, sadece mali müşavirler camiası değil, sadece siyasi cenah değil, tüm şehir sevgili Abdullah Kalın’ı yakından tanır.

En az benim kadar!

Soyadının Kalın olduğuna bakmayın; yüreği yufkadır, hassastır, duyarlıdır, merhametli, ince ruhludur.

Her şeyden önce insan evladıdır.

*

Kahramanmaraş Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası (KMSMMMO) Başkanı olduktan sonra, camiada görev yapan mali müşavirlerin itibarı yükseldi, Oda kurumsal kimliğe büründü. Düne kadar yerini yurdunu dahi bilmeyenler, sevgili Kalın ile Oda’nın tiryakisi oldular, O da etkinliklerle, meslektaşları için hazırlanmış özel toplantılarla hem kaynaşmayı sağladı, hem de camiada çalışan meslektaşlarının haklarını savunma ve talep etme noktasında Ankara’yı Çarşıbaşı yoluna çevirdi.

AK Partinin sevilen yüzü, yereldeki siyasi hafızası sayın Ahmet Özdemir de her zaman yanında oldu, mali müşavirlerin sorunlarının çözümü noktasında elini taşın altına koydu, Kalın’ı bu meselelerde yalnız bırakmadı.

*

Son olarak, Kahramanmaraş Serbest Muhasebe Mali Müşavirler Odasının ev sahipliğinde Akdeniz Odaları Platform toplantısı sonrası gala gecesi düzenlemişti.

Sınavdaydı ve sınavı da başarı ile geçmişti o gece.

Başkan Abdullah Kalın’ın ev sahipliğindeki galaya Türkiye Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Emre Kartaloğlu’nun yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Maçiçek ve Akdeniz Odaları Platform Üyeleri katılım sağlarken, Başkan Kalın: “Sizleri Kahramanmaraş’ta ağırlamaktan mutluluk duyduk. Alınan kararların meslek camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Katılım sağladığınız için her kese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.

Nazik insandır benim ustam, başkanım. TÜRMOB genel kurulu arefesinde Başkanı Emre Kartaloğlu’nu ve konukları ağırlarken, diksiyonu, duruşu ve meslektaşlarına kattığı itibar sayesinde şehirdeki sivil toplum kuruluşları içerisinde en etkin, en yetkin STK haline gelmesinde büyük payı var ustamın, başkanımın.

Toplantıda sadece mali müşavirlerin sorunları ve çözüm önerileri kadar, Türk ekonomisinin, ülkemizin sorunları da masaya yatırıldı. Akdeniz bölgesinden gelen oda başkanlarının görüşü alındı, bir ortak karar çıktı meydana.

Her şey şehrimiz, ülkemiz ve serbest muhasebe mali müşavirler içindi.

Ustamı, başkanımı kutluyorum!

NOT: Dün de bu sevgili dostumun doğum günüydü. Yoğun mesaim sebebiyle yanına gidemedim, mutluluğuna ortak olamadım.

Ancak başta sevgili dostum Ali Avgın olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve yine başta Özlem ve Yeter hanımlar olmak üzere özverili çalışanları, sevgili kardeşlerim patronlarına, başkanlarına layık bir doğum günü partisi düzenlemişlerdir.

Nice senelere usta!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol