düzenlenen törenle açıldı.
Kahramanmaraş’ın 3. Metropol ilçe olma yolunda birçok yeniliklere imza atan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Muhtarların bir arada olacağı Muhtarlar Derneği binasını da tamamlayarak kullanıma hazır hale getirdi.
Muhtarlar Derneği binasının açılışını AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Ahmet ÖZDEMİR, Vali Yardımcısı Kaymakam Vekili Mahmut HERSANLIOĞLU, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İlker BARAK, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin OKUMUŞ, Daire Müdürleri, STK temsilcileri ve beraberindeki heyet ile birlikte Türkoğlu Muhtarlar Derneği binasının açılışı kurdelasını birlikte kestiler.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş açılış töreninde bir konuşma yaparak, “Muhtarlar Derneğimizin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, mesai arkadaşımız muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.