Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

SÜRÜCÜLERİN DİKKATİNE!

Büyükşehir Belediyesi, Binevler Caddesi Yenileme Projesi kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı’nda bir dizi çalışma gerçekleştiriyor. Alınan UKOME kararı doğrultusunda Alparslan Türkeş Bulvarı ve Mustafa Or Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan kavşak ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik kısmın gidiş ve geliş istikametinin tek şeridi, 15 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında trafiğe kapalı olacak.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Alparslan Türkeş Bulvarı’nda gerçekleştirilen refüj çalışmaları dolayısıyla arterin yaklaşık bir kilometrelik kısmının tek şeridi 15 Aralık tarihine kadar trafiğe kapalı olacaktır” ifadelerine yer verildi.

Bölgede herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmaması için işaret ve işaretçilere dikkat edilmesi, ulaşımda alternatif güzergahların da kullanılabileceği belirtildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol