Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ŞEHİT POLİS ÇOCUĞUNA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Onikişubat ilçesinde oturduğu sokağa adı verilen Güneştepe sitesinde şehit ailesi evine giden kervan lezzetler gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, şehit polis Barış Göl’ün 11 yaşındaki oğlu Osman için doğum günü pastası sürprizi yaptı.

Sıkı bir Fenerbahçeli olan Osman için özel olarak hazırlanan Fenerbahçeli pasta karşısında duygulanan, gözleri dolan Osman, söyleyecek kelime bulamadığını, çok duygulandığını belirterek, hem Sami Kervancıoğlu’na, hem de Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Mutlu Kaya’ya teşekkür etti.

KARAMAN; SAMİ VE MUTLU BEY’LERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yunus Karaman; “Şehit aileleri derneği olarak 1,5 senedir bu vatan, bu bayraklar için hayatını kaybeden şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak adına bu mutluluğa ortak olmak istedik. Bu meselede bize öncülük eden kervan lezzetler gurubu yönetim kurulu başkanı Sami Bey’e teşekkür ediyorum. Onlar gizli kahramanlardır. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürümüz Mutlu Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdiresi Tuba Gökçen’e teşekkür ediyorum. Osman yalnız değildir!” dedi.

KAYA; BİZİMKİSİ ÇAM SAKIZI ÇOBAN ARMAĞANI

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Kaya da, şehit aile çocuklarının yalnız olmadıklarını hatırlatmak için burada olduklarına işaret edip, “Bu çocuklar bizim umudumuz, geleceğimiz. Şehit Barış Göl’ün emaneti bunlar. Bu doğum gününde, burada olmaktan mutluyum. Osman evladımızın doğum gününü kutluyor, bu anlamlı ziyaret için hem Sami beye, hem de dernek başkanı Yunus kardeşime ve Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

KERVANCIOĞLU, MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAK İSTEDİK!

Kervan@alapedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu ise, hassasiyetini, duygusallığını öne çıkartarak, “Osman bize şehidimizin emaneti. Bu gencin enerjisi, yaşama sevinci hiç bitmesin, İnsanları mutlu etmek, şehit ailelerini unutmamak, onların bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmamak için buradayız. Osman’ın doğum gününde olmaktan dolayı mutluyum. Bu ziyareti, bu mutluluğu tatmamıza vesile olan şehit aileleri derneği başkanı Yunus beye teşekkür ediyorum. İl müdürümüz Mutlu Bey ve arkadaşlarımızla bu mutluluğa tanıklık etmek ayrı bir haz verdi bana. Allah devletimize, milletimize, askerimize ve polisimize zeval vermesin ve korusun. Arkadaşlarımıza teşekkür borçluyum!” ifadesini kullandı.

Şehit Polis Barış Göl’ün eşi Gülşah Göl ise nezaket ve ziyaretlerinden ötürü Sami Kervancıoğlu’na, Mutlu Kaya’ya, Dernek Başkanı Yunus Karaman’a ve hediyelerinden ötürü de Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdiresi Tuba Gökşen’e teşekkür etti.

Doğum günü pastasını görünce şaşıran, “Böyle bir sürpriz, böyle bir doğum günü kutlaması doğrusunu söylerseniz beklemiyordum, çok mutlu oldum, hepinize teşekkür ediyorum” diyen 11 yaşındaki Osman ise pastayı keserken ve aldığı hediyeler karşısında yüzü güldü, büyüyünce ya polis, ya da icatlar, bilime katkı verecek bölümlerde okuyacağını söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol