Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞ’TAN MEHMETÇİĞE MORAL ZİYARETİ

ŞIRNAK VE BELEDİYE BAŞKANI ZİYARETİ

Pazartesi günü Kahramanmaraş’tan yola çıkan heyet Kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini de beraberinde götürdüler, bilindiği üzere heyet ilk olarak Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yerka’yı makamında ziyaret ederek Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini ikram etti ve başkana hediye takdim etmişti. Uğradıkları her yerde yöresel damak zevkimiz ve ürünümüz olan dondurma, baklava, çörek ve tarhanayı ikram eden Sami Kervancıoğlu ve Kayahan-Serhan Erdoğanyılmaz kardeşlerin bu jesti ev sahiplerince takdirle karşılandı.

VER ELİNİ HAKKARİ

Akabinde Hakkari Valisi İdris Akbıyık’ı da makamında ziyaret eden başarılı iş insanları Vali Akbıyık’a da hediye sundular ve Kahramanmaraş’ın selamını, yüreğini ve sevgisini getirdiklerini söyleyerek, Vali Akbıyık’tan yöre ile ilgili bilgiler edindiler.

3250 METRE RAKIMLI DAĞA HELİKOPTERLE GİTTİLER…

Daha sonrasında ise Yüksekova için yola çıkan heyet 1950 rakımlı olan Yüksekova ilçesinde bulunan askeri üssünde Mehmetçikle bir araya gelerek onlara Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerini tattırdılar.

Heyet son olarak, Türkiye’nin rakımı en yüksek askeri üssü olan Varkavik askeri üssünü de ziyaret ettiler, askeri helikopterle gidilen dağda, burada bulunan askerlerle birlikte vakit geçirerek askerlere moral desteği verdiler.

ASKERDEN MİHRİBAN TÜRKÜSÜ

İkram edilen dondurma, baklava, çörek ve tarhana büyük rağbet görürken, bir askerin ünlü halk ozanımız Abdürrahim Karakoç’a ait olan Mihriban türküsünü sazıyla çalıp söylemesi Kahramanmaraş heyetini duygulandırmaya kafi geldi. Gerek Kervancıoğlu, gerekse Erdoğanyılmaz kardeşler, bu gönül yolculuğunun, bu gönül elçiliğinin tek amaçlarının askerlerimize moral vermek olduğunu söylediler.

Komutanlar ve askerler ise bu nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı heyetimize teşekkür ettiler, minnet duygularını ifadeye çalıştılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol