banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

İZMİR MARAŞ-DER’DE NÖBET DEĞİŞİMİ

Uzun yıllar boyunca İzmir Maraş-Der Başkanlığı görevini yürüten Murat Özbilir, bayrağı genç iş insanı Safa Narlı’ya devretti. Düzenlenen devir teslim programıyla bayrağı mevcut başkan Özbilirden devralan Narlı, bu yolda Kahramanmaraş’a yakışır projeler hayata geçireceğini söyledi. Narlı, Kahraman Şehrimizin, İzmir Hemşeri Dernek Başkanlığı vazifesi yönetim kurulu toplantısında alınan karar ile tarafıma tevdi edilmiştir. Öncelikle uzun yıllardır her türlü zorluğa meşakkatli süreçlere rağmen bu görevi büyük bir gayretle yürüten değerli Murat Özbilir Başkanımıza, her biri birbirinden kıymetli Yönetim kurulu üyelerimize ve tüm emek veren hemşerilerimize teşekkür ediyorum.
‘ŞEREF DUYUYORUM’

 

Bu uzun ve heyecanlı yolda Kahramanmaraş'ımıza yakışır çalışmalar ortaya koymayı bir borç bilerek bu vazifeyi hemşerilerimizle omuz omuza yürütecek olmaktan şeref duyuyorum. Dayanışmanın, yardımlaşmanın, kültürel değerlerimizin korunmasının ve gelişmesinin önünü açan bu yapıların, ülkemizde sayısı ve niteliğinin artmasıyla sivil toplumlarımız güçlenmekte bununla birlikte güçlü bir sivil toplum hem güçlü bir ülkeye hem de gelişmiş bir demokrasiye sahip olmamıza imkan sağlamaktadır. Bu vesileyle yeni dönemin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diler desteklerinizi bekleriz.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol