Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ 19 MAYIS’TA DÜNYA’YA AÇILDI
 Belediye Türkülerin Dansı Topluluğu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Halk Oyuncular Birlik Platformunun 19 ülke, 81 ilde düzenlediği etkinliğe katıldı. Saat 19.19’da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinliğe katılan Genel Sanat Yönetmeni Zekai Erdemir ve öğrencileri, organizasyonda yer almaktan gurur duyduklarını vurgularken, Dünya çapında gerçekleştirilen bu organizasyona davet edildikleri için mutlu olduklarını bildirdi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, tüm Dünya’nın 19 Mayıs Bayramını kutlayarak, ulusal ve uluslararası düzeyde yapılan bu etkinlikte yer almanın sevincini paylaştıklarını dile getirdi.

Ayrıca Belediye Başkanı Mükerrem Tollu sözlerini şu ifadelerle tamamladı, “ Bu gün tarihimiz ve ulusumuz için şanlı bir gün. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, şühedamızın uğruna savaştığı ve bizlere bıraktığı bu kutlu bayramda Dünya çapında bir organizasyonda yer almak, bizim için büyük bir mutluluk. Ben milletimizin bayramını kutlayarak, bizleri bu özel günde temsil eden gençlerimize teşekkür ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol