Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

ÇİMKO NARLI İŞLETMESİ ÇALIŞANLARI İFTARDA BULUŞTU
 Çalışanların Ramazanını kutlayan SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Türkiye üzerinde oynan oyunların bulunduğunu söyledi.

 

Konukoğlu, “Hep beraber kol kola, el ele, ülke için, vatan için çalışmamız lazım. Herkes evinde tasarruf yaparsa özlenen ülkeye kavuşuruz ve ülkemizi şaha kaldırırız. Tasarrufu evimizde ve işyerimizde yapmalıyız. İşyerindeki başkasının parası diye düşünmemeliyiz. Müsriflikten kaçınmalıyız. Elektriğimizi suyumuzu dikkatli kullanmalıyız” dedi.

 

Konuklarının Kadir Gecesini de kutlayan Konukoğlu, “inşallah kazasız belasız bir bayrama ulaşırız. Hayırlı bir Ramazan Bayramı dilerim” temennisinde bulundu.

 İl Jandarma Komutanı Albay Numan Öksüz ise Konukoğlu’na ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek günün anısına jandarma heykeli hediye etti. 

Konukoğlu, masaları dolaşıp konuklara hoş geldiniz dedikten sonra Çimko Çimento’da 10 yıldan bu yana çalışan 6 kişiye, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket verdi. Ayrıca, iftarda bulunan en kıdemli personel olan Çimko Çimento İdari İşler personeli Halil Turan’a “En Kıdemli Personel” özel armağanı, İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın ve takım elbise takdim edildi. 

Plaket ve hediyelerin verilmesinden sonra, yapılan çekilişte şanslı çalışanlar 3 tam ve 3 yarım altın kazandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol