banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BABA@OĞUL KEBAP, KAVURMA VE ÇORBA EVİ AÇILDI

Hastane caddesi üzerinde, Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğü karşısında, baba Berkant ve oğlu Eren Gülgösteren tarafından işletmeye açılan ve müşterilerinin beğenisine sunulan Baba@Oğul kavurma dükkânı, daha ilk açılışta müşterilerinin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Kaliteli ciğer, olağanüstü hijyen ortamında, mahir ellerde hazırlanan kavurma, müşteri memnuniyeti ile müşteriler karınlarını doyururlarken, “Çok yerde ciğer kavurma yedik, ama bu başka bir lezzette. Üstelik de fiyatlar çok uygun!” demekten kendilerini alamadılar.

Baba@Oğul kebap, kavurma ve çorba evi daha şimdiden damak zevkine düşkünlerin tiryakisi haline geldi. Baba Berkant ve oğlu Eren, müşterilerin memnuniyetinden ve ilgisinden son derece memnunlar; “Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti. Bunu sağlamaya çalışıyoruz. Etlerimiz kaliteli, üstelik de hijyenik ortamda hazırlanıyorlar. Çok titiz hareket ediyoruz. Üstelik de kaliteyi ucuza satıyoruz!” diye konuştular.

Öte yandan, baba ve oğulun yanında, çalışanlarında tek tip ve temiz giysiler içinde müşterilere hizmeti müşterilerce takdir topladı. Baba@Oğul, şimdi sizlerin siparişlerini bekliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol