banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

AQUAPARK BAYRAMDA AÇILIYOR.
 Su parkında yetişkinlerin yanı sıra çocuklara yönelik verilen yüzme eğitimleri ile haftanın her günü saat 09.00-12.00 ve 14.00-20.00 arası hizmet verilecek. Tesiste özel engeli bulunan vatandaşlara ücretsiz hizmet verileceği belirtilirken, her Cuma sadece bayanlara kapılarını açacak olan su parkı ile Belediye, vatandaşlardan övgü toplamaya devam ediyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “Bize verilen kaynakları vatandaşlarımızın faydasına kullanmak adına önemli projelere imza attık. Alata Mahallemizde bulunan ve yaz sezonunda faaliyet gösteren tesisimizin, kış sezonunda da hizmet verebilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımız için yüzme kursları düzenliyoruz ve bunların yanında her hafta Cuma günü sadece bayanlara tahsis ettiğimiz tesisimiz ile kadınlarımızın da rahatını göz önünde bulunduruyoruz. Ayrıca özel vatandaşlarımıza sunduğumuz yüzme eğitimleri ile onların fiziki gelişimlerine de katkı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol