banner1482

Kolay değil, Allah her gün ya da haftada birkaç kez yazı yazmak zorunda olanlara yardım eylesin! Bazen oturuyorum, zaman ve fırsata yakaladığım anlarda tabi, şunu, bunu yazayım diyorum, misafir geliyor, telefon çalıyor, ya da işiniz çıkıyor, haydaaaaa, aklınızda fikrinizde ne varsa uçup gidiyor.

Konsantrasyonunuz da dağılıyor.

Malum, dondurma sezonundayız. Netice itibariyle ekmeğimizi bu sektörden yiyoruz. Yüzlerce şube, binlerce çalışan, yeni şube açma heyecanı, yeni ürünler derken insana yoruluyor. Ama seviyorum işimi.

Çalışma ilkelerimin başında takip gelir. Siparişleri, bayilere ve şubelere gönderilecek ürünü, çalışanların performansı, yeni şubelerin hazırlıkları hayli vakit alırken, yaz da gelip geçiyor neredeyse.

*

İşinizi takip etmezseniz müşteriye mahcup olursunuz.

Kendinizi yenilemez, oturduğunuz yerden kalkmazsanız, hem müşteri kaybedersiniz, hem de bu şehre olan katkınız, katma değeriniz hiç olur. Takip, size başarıyı, ürüne ve firmanıza olan saygıyı, müşterinin size olan güvenini artırır.

Bunun mücadelesini veriyoruz.

Tabi MÜSİAD başlı başına bir kurum. Bize bir görev tevdi edilmiştir, onu layıkı ile sürdürmemiz gerekiyor. Görev namustur bizde. Emanet netice itibariyle. Emaneti korumak, onu muhafaza etmek, zamanı ve yeri geldiğinde sahibine teslim etmek insani ve vicdani bir sorumluluktur.

Allah arazı olsun, üyelerimin ve yardımcılarımın da katkısı, desteği ile MÜSİAD şehrimizde kurumsal kimlik kazanan bir sivil toplum kuruluşu haline geldi. Mümkün olduğunca bu sivil toplum kuruluşunda üye sayımızı artırmayı, etkinliklerle varlığımızı hissettirmeyi amaçlarken, sorarsanız ailemize, kendi sorunlarımızın çözümüne ne kadar zaman ayırıyoruz, o da başka bir mesele…

*

Evet… Yeni şubelerimiz açıldı, daha açılacaklar var sırada. alpedo@kervan siz değerli müşterilerimizin ve yurt dışındaki müşterilerimizin, bayilerimizin ve şubelerimizin sayesinde her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Çünkü bizim sektörde devamlılık, kalite, takip ve güven esastır. Bunlardan birini eksik tutarsanız, bir tarafı eksik kalacak ki, bir firma olarak bunu tasvip etmiyoruz, etmeyeceğiz.

Kaliteye önem veriyoruz.

Müşteri memnuniyetini had safhada tutuyoruz.

Kendimizi yenilemeyi ihmal etmiyoruz.

Bunların hepsi sizlerin sayesinde.

İyi ki varsınız!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol