Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

YANIK; YENİ YERİMİZ DAHA GÜZEL OLACAK!
 Daha önceki sezonlarda Kahramanmaraş İl özel idaresi önünde toplanarak maçlara toplu birlik giden edeler grubu Alabaraka Türk Bankası Arkasındaki Pasaj’da bir yer kiralayarak iki Takımın Şampiyonluk posterlerini duvara asıp iki takımı desteklemek üzere sahada yerlerini almışlardı. Yeni yerlerinde kısa bir süre taraftaralara hizmet eden ve Kentsel dönüşüm nedeni ile bulundukları alanın yıkılma durumundan dolayı yerlerini başka yere taşıyan Kahramanmaraş’ın en etkin Taraftar grubu olan Edeler Grubu Dernek Binasını 12 Şubat stadyumuna yakın bir yere taşıyarak hizmet vermeye başladı.

DERNEK BİNASI RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLUYOR

12 Şubat stadyumuna yakın bir yerde Dernek binasını açan Edeler Grubu taraftarları tutulan yerin tadilat- yenileme çalışmaları yaparak ortaya güzel görüntüler çıkartıyorlar. Yeni mekanın duvarlarını ve camlarını Şampiyonluk kutlamaları, meşale şovlar ve deplasman görüntüleri ile süsleyen Edeler Grubu Kahramanmaraşspor A.Ş. nin Manisa 19 Mayıs stadyumunda oynadığı Play-off karşılaşması ve Kahramanmaraş Belediyespor’un Şanlıurfa GAP Arena stadyumundaki Play-Off karşılaşmasındaki görüntüleri lokalin duvarlarına asarak hem o anı ölümsüzleştiriyorlar hemde renkli görüntülere sahne oluyorlar. Saffron Otel arkasında yeni yerlerine kavuşan Edeler Grubu Taraftarlar Derneği adına konuşan grup başkan yardımcılarından Yılmaz Yanık yeni yerlerinin herkese açık olduğunu ve daha güzel görüntülere sahne olacağının altını çizdi.

Yanık, Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine şu açıklamalarda bulundu; “13 Şehrin Büyükşehir olması kararı ile geçen aylarda muhteşem bir açılışla hizmete açtığımız Dernek binamızı Kentsel Dönüşüm yıkımı nedeni ile boşaltmak zorunda kaldık. Yeni yer arayışına girerek stadyuma kısa mesafede bir yer kiralayarak yeni yerimizi önümüzdeki zaman diliminde açılışla hizmete dahil edeceğiz.  Grubumuz uzun zamandır sol kapalı tribünde Kahramanmaraşspor A.Ş. ye ve Kahramanmaraş Belediyespor’a destek veriyor.  Bu zamana kadar taraftarlarımızın grup olarak toplanma yeri yoktu. Daha önce böyle bir girişime girdik ama şehrin uzak kesiminde olduğu için çok sönük kaldı. Uzun zamandır arayışlar sonrasına şehir merkezinin en işlek yerlerinden biri olan saffron otel arkasında bir yer kiraladık ve Hatayspor karşılaşması öncesine taraftarımızı burada toplayarak stadyuma giriş yaptık” dedi.

ADIMIZA UYGUN BİR ŞEKİLDE HAREKET EDECEĞİZ   

Yanık, “Ede demek Kardeş Demektir. Bizde birlik beraberlik içerisinde adımıza uygun bir şekilde takımlarımıza sahip çıkacağız” diyerek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Bizde kardeş takımımız Kahramanmaraş Belediyespor’a sahip çıkarak iki takımada eşit bir şekilde destekleyerek kardeşçe birer üst lige çıkma yolunda onlarla beraber stadyumlarda yerlerimizi alacağız. Nasıl Kahramanmaraşspor A.Ş. ye destek çıkıyorsak Kahramanmaraş Belediyespor’a da öyle destek çıkacağız. Efsane Edeler Grubunu tekrar canlandırarak hep beraber birlik beraberlik için de mutlu günleri hep beraber yaşayacağız” dedi.

Şuana kadar 170 üyeye ulaştık diyen Yanık, “Bu sayı her gün artıyor. Bundan sonra dernek olup Takımlarımızı ayrım etmeden destekleyeceğiz. Derneğimizin Başına Kahramanmaraş Sevdalısı Adnan Gündeşli Abimizi 2. Başkanlığına Ali Bilir, Serkan Altunbaş ve ben olmak üzere Tertip Komitesine Halil Geyik, Ali Koca, Savaş Taşcı, Abdurrahman Kaya, Disiplin Komitesine Hacı Mehmet Gündeşli, İbrahim Kara, İbrahim Geçkalan, Muhasip Ali Akdere, Samet saçma, Onur’la birlikte yönetimimizi oluşturduk.  Bundan sonra Kahramanmaraş’ta ne kadar spor faaliyeti varsa hepsini takip edeceğiz. Her türlü branşa destek vereceğiz. Edeler Kahramanmaraş’ın her türlü sporunda tribünde olacak. Biz Edeler Grubu olarak yaklaşık 10 yıldır bir arada yaşayan arkadaş gruplarına sahibiz. Arkadaşlarımızla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Yıllardır hep bir arada olduk ve bundan sonrada bir arada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  (KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol