Öne Çıkanlar ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR! ÇİÇEK EKİNÖZÜ SEÇİME VE İKTİDARA HAZIR TÜRKİYE GENELİ 5 BİN 801 KİŞİYİ ELEDİ öneri BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE İŞKUR FARKI

Bu haber kez okundu.

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR DÖRTTE DÖRT YAPTI

TÜRKOĞLU BELEDİYESPOR DÖRTTE DÖRT YAPTI

Türkoğlu Belediyespor, dördüncü hazırlık maçını da kazanarak dolu dizgin lige hazırlanıyor. Bu sezon hedefini 3. Lig olarak belirleyen  BAL takımlarından Türkoğlu Belediyespor oynadığı 4 hazırlık maçını da kazanarak lig öncesi büyük moral buldu.

Teknik direktör Fethi Çokkeser yönetiminde çok iyi bir hazırlık dönemi geçiren Türkoğlu Belediyespor oynadığı 4 hazırlık maçını da kazanarak lig için umut verdi.

Türkoğlu Belediyespor, yöneticileri, Teknik heyeti, futbolcular ve taraftarlar bu sezon 3. Lige çıkacaklarından emin olduklarını açıkladılar.

Bölgesel Amatör Ligde, mücadele edecek olan Türkoğlu Belediyespor, 5 Temmuz İskenderunspor ve Adıyaman Besni Akınspor, Antakya Belediyespor Futbol Kulübü maçının ardından 5 Temmuz İskenderunspor ile birkez daha karşılaştı.

2-1’LİK GALİBİYET

İskenderun Karayılan Spor tesislerinde oynanan Türkoğlu Belediyespor, Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6.Bölge 2.grupta mücadele edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor ile  ilk hazırlık maçında sahadan 2-1 galip ayrıldı..

2-0 GALİP

Türkoğlu Belediyespor, ikinci hazırlık maçında Türkoğlu sentetik çimsahada, 9. Bölge 2. Grup takımlarından  Adıyaman Besni Akınspor'u biri penaltıdan attığı golle 2-0 mağlup etti.

SAHADAN 2-1 GALİP AYRILDI

Üçüncü hazırlık maçını Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6.Bölge 2.grup takımlarından Hatay tamsilcisi Antakya Belediyespor Futbol Kulübü   ile yapan  Türkoğlu Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrıldı. Türkoğlu Belediyespor'un gollerini Taner Kaçıran ve Mehmet Güneş attı.

1-0 GALİP

Türkoğlu Belediyespor, Beyoğlu Recep Tayyip Erdoğan Spor teslerinde

 5 Temmuz İskenderun Spor ile birkez daha karşılaştı. Türkoğlu Belediyespor,  sahadan 1-0 galip ayrıldı. Türkoğlu Belediyespor'un golünü  Alihan Öztürk kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol