Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

TARTAN ATLETİZM PİSTİ VE İLÇELER
 İçinde sentetik zeminli futbol sahası, 3 açık tenis kortu, 2’şer adet açık voleybol ve basketbol sahaları bulunurken, Spor İl Müdürü A.İhsan Kabakçı bu tesis için “tam bir spor kompleksi” ifadesini kullanıyor.

ÇAĞLAYANCERİT: Sentetik zeminli futbol sahasına kavuşuyor. Yaklaşık 1 milyon liralık sportif yatırım.

ANDIRIN: Sentetik futbol sahasına kavuşması an meselesi.

TÜRKOĞLU-KILILI: Kılılı sınırları içerisinde, tüm takımların yararlanabileceği, kamp yapabileceği muhteşem bir tesis hayata geçiyor. Gerçek çim sahası. Spor İl Müdürlüğüne geçmiş olan 50 dönümlük bir alan içerisine yapılacak, hakiki çim saha bir kamp merkezi niteliğinde, kalitesinde olacak.

ELBİSTAN: Elbistan Spor Salonunun çatı ve iç bünyede iyileştirmeye gidildi. İçi bünyedeki ısıtma sistemleri yenileniyor. Bunun için harcanan para 200 bin lira.

TAMAMLANAN TESİSLER TESLİM ALINDI:

Başarılı ve hizmete doymayan, spor yatırımları ile çağ atlandığını belirten İl Müdürü Kabakçı, biten ve teslim alınan tesisler için de şunları söyledi; “900 bin lira harcanan Andırın spor salonu tamamlandı ve teslim alındı. Yine Türkoğlu spor salonu da aynı meblağa bitti, hizmete girdi. Nurhak Spor salonundaki çalışmaların yüzde 95’i tamamlandı. Bir ay içerisinde sporseverlerin hizmetine girmiş olacak. Pazarcık spor salonu da tamamlanan ve teslim alınan spor tesisleri içerisinde yer alıyor ki, maliyeti de yaklaşık 3 milyon idi. Sözünü ettiğim tüm tesisler elden geçirildi” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol