Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

NTVSPOR: K.MARAŞSPOR KAZANMALI
Lider Kahramanmaraşspor kendi evinde kazandığı Sarıyerspor maçı sonrası liderliğini korudu ve puan farkını 4’e çıkardı. Başta spor basını olmak üzere Kahramanmaraşspor’un şampiyon olacağı yorumları yapılırken dikkat çeken uyarılarda beraberinde geliyor. NTVSPOR yorumcusu Usta Gazeteci Devrim Çetin, Bu hafta ben de Tarsus maçına geliyorum. Kahramanmaraşspor artık buraya kadar getirdi ve kazanmak zorunda. Bu maçı kazanamazsa zaten şampiyonluk tehlikeye girer. O yüzden Tarsus maçından mutlaka galibiyet almalı”dedi.

Benim bir öngörüm vardı. 58 puan alan şampiyon olur demiştim. Bu 58 puan basamağına iki takım çok yakın. Kahramanmaraşspor 56 puan topladı. Bu hafta da kazanırsa şampiyon olur. Eğer kaybederse yada berabere kalırsa iş zorlaşır ve son maç olan iç saha da ki Polatlı Buğsaşspor maçına kalır. Son maça kalmadan Kahramanmaraşspor’un şampiyon olması gerekir”diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol