banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ BORAHAN GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

KMS’DE DEFANS’A MİLLİ TAKVİYE

Devre arası gelmesiyle birlikte vakit kaybetmeden transfere başlayan Kahramanmaraşspor’da defansa Milli Takımdan takviye yapıldı. U 19 VE U 20 Milli Takımlar Kaptanı, Samsunspor’da oynayan Stoper ve ön libero mevkilerinde oynayabilen Oğuzhan Azğar ile yapılan görüşmeler neticesinde anlaşmaya varıldı.

Resmi imzayı atan yıldız oyuncu Kahramanmaraşspor’a geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek “Kahramanmaraşspor, hedefleri olan büyük bir şehir takımı. Geçmişte süper liğ tecrübesi bulunan ve bir çok yıldızı Türk futboluna kazandıran bir camia. Bende bu hedeflere hizmet etmek ve kariyerimi Kahramanmaraşspor’da sürdürmeyi uygun buldum. Teklif cazip ve şehir de kendi hedeflerim için son derece uygun. Umarım takım ruhu çerçevesinde PTT 1. Lige çıkarız”dedi.

Kahramanmaraşspor Kulüğp Başkanı Ferudun Kolat ise yaptığı açıklama da “Kahramanmaraşspor’umuz sezon sonunda PTT 1. Lige çıkmak hedefiyle yapılanmasına ve çalışmalarına devam ediyor. Kamp öncesi transferleri tamamlamayı hedefliyoruz. Bu kapsamda çok önceden bu yana takip ettiğimiz. Milli takım kaptanımız Oğuzhan ile yaptığımız görüşmelerde anlaşmaya vardık. Kendisi hem kişilik hem de yetenekleri ve hedefleri açısından bizim için kazanılması gereken bir isimdi. En nihayetinde anlaşmaya vardık. Camiamıza hayırlı olsun”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol