Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

KAHRAMANMARAŞSPOR'A MORAL YEMEĞİ

 Önceki sezonlarda geleneksel hale getirilen moral yemeği bu sezon ilk defa düzenlendi. 2021-2022 Futbol sezonuna iyi başlayamayan ve 12 Şubat Stadının yıkım kararı alınması ve Hanefi Mahçiçek Stadının da hazır olmayışı nedeni ile kendi sahasında oynaması gereken maçları Osmaniye’de oynayan Kahramanmaraşspor’lu yönetici, teknik heyet ve futbolculara  "Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Alaaddin Koska tarafından moral yemeği verildi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Alaaddin Koska, Bayburt İl Özel İdarespor maçı öncesi takıma moral yemeği vermek ve bu şehirde farkındalık oluşturmak istediklerini ifade ederek, “Buradaki amaç yemek yemek değil, muhabbet etmek, bir araya gelmek ve kardeşlik hukukunu geliştirmektir.” dedi.

Koska, Takımın lige sıkıntılar içerisinde başladığını belirterek, Şehrin stad sorununu çözmek için şehrin abilerinin siyasetçilerinin bu sorunu çözmesi gerektiğini de söyledi.

Kahramanmaraşspor’a destek verilmesi gerektiğini belirten Koska, Kahramanmaraşspor bu şehrin değeri ise bu şehrin markası ise takıma destek verilmesi gerek, Eğer takımı devralacak kimse yoksa da bu takıma sahip çıkılması  gerektiğine inanıyorum.

Eğer ben akademisyen olarak bu yemek organizasyonunu  yapabiliyorsam, şehrin iş adamlarının da futbolcu kardeşlerimize destek amacıyla bu gibi organizasyonları yapması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Osman Bozkurt, Pazar günü Osmaniye’de oynayacakları Bayburt İl Özel İdarespor maçı öncesi böyle bir organizasyonun düzenlenmesi takımın moral, motivasyonu ve futbolculara olan güven  açısından çok iyi olduğunu, bu organizasyonu düzenleyen  Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Alaaddin Koska hocamıza teşekkür ettiğini söyledi.

 Takım hakkında da açıklamalarda bulunan Bozkurt, 36 kişilik bir takım kurduklarını transferin son günü 8 futbolcu transfer ettiklerini yeni bir takım oluşturduklarını, henüz puan alamadıklarını bu yüzden de eleştiri aldıklarını, fakat bu hafta sonu Osmaniye’de oynayacakları Bayburt İl Özel İdarespor karşısında alacakları galibiyetle seriye başlayacaklarına inandıklarını ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol