banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

GÜRZ’DEN ELBİSTANSPOR’A DESTEK!

Türkiye'de 2020 yılının mart ayında görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakaları nedeniyle alınan kararla spor müsabakaları ertelenmişti. Ancak profesyonel ligler yeniden oynatılmaya başlarken, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, futbolda Bölgesel Amatör Lig'in 17 Nisan'da başlayacağını duyurdu. Bakan Kasapoğlu’nun bu açıklaması sonrası BAL takımları da yeni sezon öncesi çalışmalarına start verdi. Yeni sezonda BAL’da Kahramanmaraş’ı Elbistanspor, Türkoğlu Belediyespor ve Andırın Yeşildağspor takımları temsil ederken, bu takımlardan Elbistanspor, şampiyonluk için kenetlendi. Sezon öncesi başta Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ün büyük desteğini alan Elbistanspor’a her geçen gün destekler büyüyor. Bu kapsamda kendisi Elbistanlı olan ve Kahramanmaraş’ta ANG Almila Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan şehrin tanınmış simalarından Âdem Gürz, Elbistanspor’a forma sponsoru olarak destekte bulundu. Bu desteklerinden dolayı Elbistanspor Kulüp Başkanı Fatih Çiftlikli ve yönetimi Âdem Gürz’ü ziyaret ederek günün anısına 46 numaralı Elbistanspor forması takdim etti.

NE KADAR KATKI İSE, O KADAR YANLARINDAYIM.

Ziyarette konuşan Adem Gürz, 3. Lig yolunda Elbistanspor’a başarılar dileyerek, “Ben Elbistan doğumluyum. Gençliğim Elbistan'da geçti. Bunun için de Elbistanspor’umuzun 3. Ligdeki mücadelesine katkı sağlamak amacıyla forma sponsoru olmak istedim. Geçen yıl Kahramanmaraşspor’a da 50 Altın Adam projesine katılarak destek vermiştim. Bu yıl da Elbistanspor’umuza aynı desteği vermek için bir çalışma başlattım. İnşallah ANG Almila ilaçlama firması olarak Elbistanspor’umuzu üçüncü lige taşımak için elimizden geleni yapacağız. Futbol takımları bir şehrin markasıdır, Elbistan’ın markası da Elbistanspor’dur. Diğer iş insanlarımız ve bürokrasimiz ile el ele vererek bu takıma 3. Lige çıkma yolundaki mücadelesinde tüm katkıyı sağlayacağız” dedi.

‘GÜÇLÜ TRANSFERLER GERÇEKLEŞTİRDİK’

Elbistanspor Kulüp Başkanı Fatih Çiftlikli ise, İş insanı Âdem Gürz’e katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Elbistanspor olarak lige 17 Nisan'da start veriyoruz. Ciddi çalışmalar yaptık, ciddi transferler gerçekleştirdik. Bu konuda her zaman ANG Almila İşletme sahibi Âdem Gürz’ün katkıları dışarıdan sürekli oluyordu ama bu sefer bize dedi ki: ‘Biz Elbistanspor'a katkılarımızdan ziyade biraz da taçlandırmak istiyoruz. Sponsorluk vermek istiyoruz’ dedi. Bu bizi çok onure etti. Kendisine camiamız adına çok teşekkür ediyorum. ANG Almila ya da bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol