Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

GELENEK DEEĞİŞMEDİ; ORTAOKULLAR ARASI YILDIZ KIZLAR BASKETBOL İL BİRİNCİSİ YİNE ÖZEL ÖZDERYA ORTAOKULU
 İl Basketbol Yıldız Kızlar müsabakasına katılan Sekiz Ortaokul takımı iki gurupta mücadele etmiştir. A Gurubunda Zeki Karakız Ortaokulu, Türk Telekom Ortaokulu, Dumlupınar Ortaokulu ve Türkoğlu Yolderesi Ortaokulu takımları kendi aralarında mücadele ederken, B Gurubunda Özel Özderya Ortaokulu, Özel Kahramankent Ortaokulu, Akçakoyunlu Ortaokulu ve Önsen Ortaokulu kız basketbol takımları mücadele etmiştir.



A Gurubunda oynanan maçların sonunda Türk Telekom Ortaokulu gurup birincisi, Zeki Karakız Ortaokulu ise gurup ikincisi olmuşlardır. B gurubunda ise Özel Özderya Ortaokulu gurup birincisi olurken Özel Kahramankent Ortaokulu ise gurup ikincisi olmuştur.

A Gurubu birincisi Türk Telekom Ortaokuluyla B Gurubu ikincisi Özel Kahramankent Ortaokulu karşılaşmasını Türk Telekom Ortaokulu kazanırken, B Gurubu birincisi Özel Özderya ile A Gurubu ikincisi Zeki Karakız Ortaokulu karşılaşmasını ise Özel Özderya Ortaokulu kazanmıştır.


FATİH ERDOĞAN; HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Finalde Türk Telekom Ortaokulunu 73–23 net bir skorla yenen Özel Özderya Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı ve müsabakaları izleyen Özderya Ortaokulu Öğrencilerinin şampiyonluk sevinçleri görülmeye değerdi. Konuyla ilgili düşüncelerini sorduğumuz Okul Müdürü Mehmet Fatih Erdoğan: “Gelenek bozulmadı, Basketbol sporuyla özdeşleşen ve 2005 yılında Minik Kızlar Basketbol Türkiye Birinciliği Kupasını müzesine getiren Özel Öz Derya Ortaokulu bu senede İl Birinciliğini elde ederek ilimizi grup maçlarında temsil etmeye hak kazanmıştır. Takımımız gurup maçlarından da birincilikle çıkabilecek güçtedir.  Hedefimiz 2005 yılında olduğu gibi Türkiye Birinciliğini tekrar İlimize getirmektir. Bize bu coşkuyu yaşatan başta Beden Eğitimi Öğretmenlerim Deniz Mengüç ve Serpil Büyükçelik’e ve öğrencilerime teşekkür ediyorum. Kendileriyle gurur duyuyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol