Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

FİDANSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ
 Kahramanmaraş 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi’nin 2. Haftasında da heyecan devam ediyor.

Ligin ilk iki haftası geride kalırken maçlarda adeta gol düellosu yaşanıyor.

Önceki sezonlarda inişli çıkışlı bir grafik çizen Fidanspor 2012-2013 futbol sezonunda işi sıkı tutuyor.

Bu sezon hedefini önce A Grubunda şampiyonluk olarak belirleyen Fidanspor, bu hedefine emin adımlarla ilerliyor.

Ligin ilk maçında Bertizspor’u 5-2 mağlup eden Fidanspor Ligin ikinci maçında da Kümbetspor’u 4-3 mağlup ederek ligde 2’de 2 yaptı.

Fidanspor, Pazar günü Batıpark Futbol Sahasında Kümbetspor’la karşılaştı.

Taraftarlarının desteğini arkasına alarak maça başlayan Fidanspor ilk dakikalarda atak bir futbol oynadı. Bu atakların karşında rakip kalede bir gol bulan Fidanspor maçta 1-0 öne geçti.  Bu golden sonra oyunda dengeyi kuran Kümbetspor sık, sık Fidanspor kalesini gol için yoklarken bunlardan sadece 1’inden yararlanabildi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARI VE GOL YAĞMURU

İkinci yarıya derli toplu başlayan Kümbetspor oldu. Kümbetspor karşılaşmanın ikinci yarısında üst üste goller bularak maçta bir anda 3-1 öne geçen taraf oldu.

Yediği gollerden sonra toparlanan Fidanspor  rakip kaleyi abluka altına aldı.   Fidanspor atakları karşısında kendi sahasından çıkmakta zorlanan Kümbetspor, Fidanspor’un gollerine de engel olamıyordu. Fidanspor attığı gollerle maçta önce beraberliği daha sonra da galibiyet golünü Kümbetspor ağlarına gönderdi.

Gol düellosu şeklinde geçen maçı Fidanspor 4-3 kazandı. Maçtan sonra Fidanspor’lu futbolcular ve taraftarların sevinci görünmeye değerdi.

Maçtan sonra kısa bir açıklama yapan Fidanspor antrenörü Sebahattin Zevkli, Lige başlamadan önce bir hedef belirlediklerini bu hedef doğrultusunda maça çıktıklarını belirterek, “Ligde ilk iki maçımızı kazandık, Bu iki maçta da çok genç futbolcularla mücadele ettik. Gerçekten uyumlu bir kadromuz var. Sezon sonunda hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

“İki maçta da bizi destekleyen ve yanımızda olan bütün taraftarlara teşekkür ediyorum” diyen Zevkli, “Bu taraftarlar bizi desteklediği sürece başarı da gelecektir” Diyerek sözlerine nokta koydu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol