Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

FETHİYE’DE 3 PUAN 3 GOL
 Daha maçın ilk dakikalarından itibaren Fethiyespor’a üstünlük sağlayan, sahada ayak basamadık yer bırakmayan kırmızı beyazlılar, korkulu dakikalar yaşayacağına inandığı maçı 3  – 0 kazandı.

Atak oyununu 24. dakikadaki golle süsleyen FaturaVizyon Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin ilk gülünü ağlarla buluşturan isim  Gökhan Aydaş oldu.

Golden sonra baskıyı artıran kırmızı beyazlılar, ilkyarının bitmesine 2 dakika kala, bu kez de Adem Aydın ile skoru 2 – 0’a taşıyan golü buldu.

İlkyarı da atılan gollerle 2 – 0 kırmızı beyazlı takımımızın galibiyeti ile tamamlandı.

İKİNCİ YARIDA GELEN GOL

Attığı gollerle moral bulan, hele hele Fethiye’nin en iyi oyuncularından biri olan Halil Karataş’ın da ilk yarının bitiminden önce kırmızı kart görmesi ile, takımını on kişi bırakması ardından, rakibine yüklendikçe yüklenen kırmızı beyazlı takımımız, 2 – 0’dan sonra yine baskılı oyununu sürdürdüyse de, sokuru da ileri sürerek oyunu biraz rolantiye aldı. Rakibinin üstüne fazla gitmedi.

Herkes de, maç bu skorla bitecek sanırken, günün adamı Adem Aydın, maçın 88. dakikasında kendisinin ikinci, takımımın da üçüncü golünü ağlarla buluşturdu.

Maç da açılan gollerle 3 – 0 Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin galibiyeti ile bitti.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol