banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

FATMA ŞAHİN’E KAHRAMANMARAŞSPOR’A DESTEK ÇAĞRISI

Yeni sezonda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor, sahipsizlik nedeniyle adeta kimsesizleri oynuyor. Maddi imkansızlık nedeniyle bu sezon genç futbolculardan oluşan bir kadro kuran Kahramanmaraşspor, aynı zamanda statsız da kaldı. Yıllardır Kahramanmaraşspor’un maçlarına ev sahipliği yapan 12 Şubat Stadyumu’nun yıkım kararı bulunması nedeniyle statsız kalan temsilcimiz maçlarını Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nda oynayacaktı.

Ancak Hanefi Mahçiçek Stadyumu’nun da eksiklikleri bulunması nedeniyle Kırmızı-Beyazlılar, maçlarını başka şehirlerde oynayacak. Maddi imkansızlıkla boğuşan Kahramanmaraşspor bir yandan da başka şehirlerden adeta stadyum dileniyor.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer siyasetçilerin bu duruma seyirci kaldığını ve koskoca şehrin takımının isminin ayaklar altına alındığını belirten taraftarlar, komşu ilimiz Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ‘Kahramanmaraşspor’a destek çıkın lütfen!’ çağrısında bulundu.

NOT: Kahramanmaraşspor, ilk maçını Osmaniye 5 Ocak stadında Serik ile oynayacak.

Kaynak; Manşet Gazetesi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol