Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

ELEKTRONİK SKORBOARD HİZMETE GİRDİ
 Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un yaklaşık birkaç sezondur şehir merkezinde bulunana 12 Şubat stadyumunda oynaması ile TFF uygunluk kriterlerine göre dizayn edilen ve 2010-2011 sezonun kapanmasıyla hummalı bir çalışma başlayan Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü Geçtiğimiz günlerde sona eren bu hummalı çalışmalar sonunda, 12 Şubat Stadyumu modern bir görünüme kavuşturuldu. Stadyumda öncelikli çalışmalardan bir tanesi çevre düzeni ve koşu pistinin sentetik çim haline getirilmesi oldu. Futbol müsabakalarının yanı sıra bölge insanının yürüyüş ve koşu alanı olarak kullandığı stadyumun koşu pisti yenilenerek modern bir hale getirildi. Ayrıca stadyumun görselliğine de yenilikler katan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, stadyumun çevre düzenini yaparak, stadyuma ayrı bir güzellik kattı. Çevre düzeninin içerisinde stadyumun dış cephesinin yenilenmesi ve boyaması da yer aldı. Bunun yanı sıra Taraftarın ve sporseverlerin rahat giriş- çıkışını sağlamak adına Lazer sistemli elektronik geçiş sistemi uygulaması ile bir eksiği daha gidermiş olurken son olarak Uzunca bir zamandır eksikliği hissedilen elektronik skorboard’da takılarak bir eksiklik daha giderilmiş oldu. Stadyumun Güney Kısmına takılan skorboard yerini stadyumda alırken Elektrikli skorboard sistemiyle Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ilk maçına Hatayspor karşılaşmasına çıktı.



Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı,  12 Şubat Stadyumunun eksikliklerinin giderildiğini ve modern bir görünüme kavuşturulduğunu ifade ederek kısa sürede kat edilen çalışmalar karşısında şaşkın olduklarını ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, 12 Şubat Stadyumunun hak ettiği güzelliğe kavuştuğunu ve 3 yıl öncesine kadar atıl bir durumda olan ve hiçbir etkinlik yapılmayan stadyumun yenilensi ve Kahramanmaraş’ın futboluna kazandırılmasının çok önemli bir olay olduğunu hatırlattı.

Kabakçı Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor servisine yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kahramanmaraş’ta 12. Şubat stadyumu 3 yıldan bu yana profesyonel futbol takımlarımızın futbol oynaması ile birlikte yaklaşık 12 yıldan bu yana kapalı pozisyonda olan stadyumumuz son yaptığımız çalışmalarla gerçekten en güzel stadyumlarımızdan biri oldu. Vatandaşlarımız ve sporsever halkımız için aynı zamanda stadyumda sağlıklı yaşam yürüyüşü için spor yapan halkımız için belli bir elektronik kapı girişi standardımız oldu. Stadyumumuz ve halkımız adına çok iyi bir çalışma diye düşünüyorum. Hem kombine biletlerin, hem maratondaki düzenli geçişlerin bundan sonra derli toplu bir şekilde olacağı kanaatindeyiz. Biz hem geleceğin çalışmalarını yapıyoruz. Gerçekten Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü uzun yıllardan sonra üzerine düşen her türlü görevi yapıyor. Son olarak 7 metreye 3 metre büyük bir skorboard ile stadyumumuzu modern bir görüntü sağladık.

12 Şubat Stadyumunun ışıklandırılması için Ankara ile gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Resmi olarak ta bütçe talebinde bulunduk. Gelecek sezon 12 Şubat Stadyumu büyük ihtimalle ışıklandırmaya da kavuşmuş olacak. Kahramanmaraşspor’lu taraftarların en büyük hayali 12 Şubat Stadyumunun gece maçlarına da hazır hale gelmesiydi. Bu sayede artık gece maçları için gerekli bütün şartlar oluşmuş olacak ve 12 Şubat Stadyumu bölgenin en iyi stadyumlarından biri haline gelmiş olacak. İnşallah diğer sezon’a da ışıklandırma sistemimizi stadyuma kazandırırız” ifadelerini kullandı. (KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol