Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

DOĞAN VE AKYEL, “KMS’A BORÇLARI İLE TALİBİZ VE KARARLIYIZ!”

Takımın maçını izlemek, istifa eden Başkan Fatih Ceyhan ile görüşmek üzere, Bursa’da tekstil ile uğraşan arkadaşı Dinçer Akyel ile Kahramanmaraş’a gelen Mustafa Doğan, Fatih Ceyhan ile görüştüklerini, görüşmelerinin sürdüğünü ve süreceğini söylerken, takımı aldıklarında, bir futbol endüstrisi oluşturacaklarını kaydetti.

Kentin en müstesna mekanı MADO@YAŞAR Pastanesinde basın mensupları ile bir araya gelen Başkan adayı, Kahramanmaraş amatör liglerinde de futbol oynayan Mustafa Doğan açıklamasında; “Biz bir adım attık, teklifimizi sunduk. Kulübü borçları ile kabul ettiğimizi söyledik. Kulübün borcu 10 milyon, 1 milyon da Başkan sayın Ceyhan’a, yeni dönem için futbolcu transferi ve futbolculara olan borçlarının ödenmesi için de toplamda 15-16 milyon verebileceğimiz söyledik. Yani elimizi taşın altına koyduk. Ama başkan Ceyhan kabul etmedi. Oysa biz dersimize çalışıp gelmiştik. Biz kulübe talibiz ve bundan da vazgeçmeyeceğiz. Takımın şu anda bir güven sorunu var. Biz kulübü aldığımızda bu meseleyi çözeceğiz. Başarı öyküleri yazmak için talip olduk. Biz takımı aldıktan sonra, futbol ile sınırlı kalmayıp, diğer spor dallarını da harekete geçirerek, bir spor endüstrisi kuracağız.” dedi.

KALİTELİ BİR YÖNETİM OLUŞTURMAK NİYETİNDEYİZ!

Basın açıklamasında Doğan’ı yalnız bırakmayan tekstilci arkadaşları, ki aslen Elbistanlı olup, inşaat işleri ile uğraşan Gökhan Taşolar ile Bursa kent merkezi ve çevresindeki ilçe takımları ve yöneticilerini çok iyi tanıdığını, onlarla futbolcu alış-verişinde bulunabileceklerini kaydeden işadamı Dinçer Akyel ise, ilk görüşmelerinin olumlu geçmediğini, ancak kendilerinin ısrarlı ve kararlı olduklarını ifade ettikten sonra, “Evet, biz Mustafa Bey ile talibiz.  Hem de tüm borçları ile kabul ediyoruz da üstelik. Kulübün borcu 10 milyon, 1 milyon da Başkan Ceyhan’a, futbolculara olan borçlar ile yeni sezon transferleri için de 5 milyon, yani toplamda 15-16 milyon vermeyi taahhüt ettik. Amacımız,  kulübü aldıktan sonra bir denetim firması ile anlaşıp, 6 ayda bir denetlenmesini sağlayacağız. Yani şeffaf bir yönetim oluşturmak arzusundayız. Önce altyapı bizim kırmızı çizgimiz olacak. bu şehrin evlatlarını takıma kazandırmak gibi niyet içindeyiz! Özetle, elimizi taşın altına koyduk!” diye konuştu.

TAKIMI YALNIZ VE SAHİPSİZ BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ!

Borçlar için eski başkan Feridun Kolat ile de görüştüklerini, sorunu çözeceklerini,  kulübü borçları ile almaya kararlı olduklarının altını çizen, bu takımı bu şehrin bakanları, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşu kanaat önderleri, Büyükşehir belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları ile zirveye taşıyacaklarına dikkat çeken Dinçer Akyel, şunları söyledi;  “Bunun için pilot takım oluşturup, ilçelerdeki takımların teknik adamlarının maaşını da vererek, kendilerinde futbol oynayan kaliteli oyuncuları Kahramanmaraşspor’a kazandırmayı amaçlıyoruz. Ama bunun için kulübün mali tablosunu görmek istedik. Ve tabi dernekleşmek en büyük hedefimiz. Kaliteli bir yönetim, sivil toplum kuruluşlarını da içinde barındıracak, şehri tanıtacak, şehri canlandıracak bir camia oluşturmak için yola çıktık. Bizdeki kriter, ilke şu; durmak yok, yola devam. İnançla, kararlılıkla…”

Doğan ve Akyel, kulübü aldıkları takdirde teknik direktör olarak, bu şehrin evladı, deneyimli spor adamı Fethi Çokkeser ile çalışacaklarını sözlerine eklediler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol