banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DEPLASMANDA İKİNCİ YENİLGİYİ ALDIK – 0 – 1
 Sezonun ilk yarısında yaptığı 6 deplasman maçında ikinci mağlubiyetini alan Kahramanmaraş Belediyespor Gümüşhane deplasmanında verdiği mücadelede on kişi oynadı.



Gümüşhanespor- Kahramanmaraş Belediyespor karşılaşmasının 25. Dakikasında orta hakem Murat Kaya ikinci sarı karttan kırmızı kartla Kahramanmaraş Belediyespor oyuncusu Tarık Tekdal’ı oyun dışı bıraktı.


Maça; Hayrettin, Oğuz, H.İbrahim, Nuri, Tarık, Ersin, Fatih, Aydın, Bünyamin, Sefa ve Volkan on biri ile çıkan Kahramanmaraş Belediyespor maçın 25.dakikasında on kişi kalmasına rağmen iyi bir mücadele sergiledi.


İlk yarının uzatma dakikalarının oynadığı sırada gelişen bir atakta ceza sahası içerisine yapılan ortayı değerlendiren Samet kale çizgisi önünde topu kafa ile ağlara gönderdi:1-0

Golün hemen ardından ilk yarı sona erdi.

İkinci yarıya başlayan Kahramanmaraş Belediyespor, bütün hatları ile mücadele ederek beraberliği yakalamaya çalıştı. Yağışlı bir havada ve kötü bir zeminde oynanan maçta birçok olumsuzluk yaşandı.

Maçta 10 kişi mücadele etmesine rağmen tam bir mücadele sergileyen Kahramanmaraş Belediyespor deplasmanda ikinci mağlubiyetini aldı.

Haftaya 18 Kasım 2012 Pazar günü Çorum Belediyespor’u konuk edecek olan Kahramanmaraş Belediyespor bu maçı alarak bir üst lige çıkma yolundaki hedefine devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol