banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÇOKKESER, “MAÇLARA HAZIRIZ”

Hazırlık maçları ve idmanlarda lige hazır olduklarını söyleyen Türkoğlu Belediyespor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, “Grubumuz şekillendi. Artık kim düşerse gruba oynayacaktık.

Onları şekillendirmek olmaz. Aylardan beri hem fut bolcuların, hem bizlerin, hem yönetimin bütün konsantresini dağıttı.

Oynanma tarihiydi, tarihlerin değişimiydi. Pandemiden dolayı ara verilmeler ama ne olursa olsun maçlar 9 Haziranda başlayacak. Bizim buradaki hedefimiz belli zaten, burada olmamızı amacı belli. Elimizden gelen bütün çalışmaları bütün gayreti bütün teknik taktik çalışmaları yaptık. Resmi maçlara hazırlanıyoruz.

Ciddi rakiplerle hazırlık anlamında özel maçlar yapıyoruz. Tabi takımın son durumu ile ilgili bütünleşme ile ilgili, tabi takım olmak kolay değil, bir süreç lazım.

O süreç biz hiçbir zaman bulamadık burada. Hep dağınıklar var ama bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Rakiplere gelince kendi şehrimizin bir takımı var, Elbistan,2 Şanlıurfa takımı var. Öncelikle zaten play-off grubunda oynamak için bu 4’lü takımın arasından birinci çıkma zorunluluğumuz var.

Bunun için gayret göstereceğiz. Takımımız her konuma rağmen hazırlığını doğru yaptı. Biz hazırız. Ama fut bol her zaman değişke bir oyudur. Ne olacağını tahmin edemeyiz. Biz elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz. Oyuncularımda çalışmalarını en iyisini gayretle yaptılar. İstek arzuları iyi inşallah başarılı olmak için çalışacağız” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol