Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

BEYOĞLU TAD VERMEDİ
 Soğuk ve yağışlı havada oynanan,  bırakın top oynamayı, yürümenin bile müşkül olduğu zeminde her iki takım da kazanmak için bütün güçlerini ortaya koyarken, şanslı olan, fırsatları iyi değerlendiren ve sahaya kırmızı-siyah forması ile çıkan Siverek Belediyespor oldu ve sahadan 2-1’lık üstünlükle ayrılmayı başardı.



Hafta içi olmasına rağmen, çok sayıda taraftarın destek verdiği, sürekli tezahüratta bulunulan maçta seyirciler, “Burası Beyoğlu, buradan çıkış yok!” demesine rağmen, Siverek’e boyun eğdi.



SİVEREK KALECİSİ GÜNÜNDEYDİ

İlk yarı rakip takımın daha maçın başlarında attığı golle 1 – 0 kapandı.

İkinci yarıda da saha üstünlüğünü ele alan rakip takımın kalecisi, sık gelen Beyoğlu ataklarını başarı ile önlerken, maçın 75 dakikasında bir gol daha atınca, Beyoğlu’nun galibiyet ümitleri daha da azaldı.


Maç bu skorla bitecek sanılırken, maçın son dakikalarında atılan bir gol taraftarı heyecanlandırdı ise de, beraberliğe getirmeye yetmedi, böylece rakip takım Siverek Spor, deplasman galibiyeti ile rahatlamış oldu.


Maçı Beyoğlu Belediyespor Başkanı Osman Okumuş ile, Siverek Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Yantekün birlikte izlediler.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol